Close

Luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten van NorthAir

De luchtbehandelingskasten van NorthAir worden voor u op maat gemaakt. Van kleine compacte tot grote modulaire systemen, met warmteterugwinning als basis en naar wens voorzien van verwarming, koeling en bevochting. Specialiteit hierbij is de zeer geavanceerde elektronische regeling, een ingenieus ontwerp waarmee complexe systemen kunnen worden aangestuurd.


De gehele kastopbouw van de NorthAir luchtbehandelingskasten voldoen aan de specificaties volgens EN 1886 norm:

  • Warmtedoorgangsklasse T2  
  • Koudebrugklasse TB1
  • Dichtheidsklasse L1
  • Mechanische eigenschappen D1
  • Filterdichtheidsklasse B

Ons assortiment luchtbehandelingskasten

In onze compacte range aan luchtbehandelingskasten voeren wij zeven modellen

Luchtbehandelingskast HCP B

De NorthAir luchtbehandelingskast HCP B is een basis unit met zeer korte levertijd, uit voorraad leverbaar in één bouwvorm. Dit type is puur als ventilatie unit bedoeld. Debiet van 800 t/m 2.300 m³/h

Luchtbehandelingskast HCP V

De NorthAir luchtbehandelingskast HCP V is een verticale LBK, die alle luchtzijdige aansluitingen bovenop de unit heeft. Uitermate handig in technische of krappe ruimtes. Debiet van 800 tot 3.200 m³/h.

Luchtbehandelingskast HCP C

De NorthAir luchtbehandelingskast HCP C is heel geschikt voor aan het plafond. Debiet van 800 tot 2.300 m³/h

Luchtbehandelingskast HCP S

De NorthAir luchtbehandelingskast HCP S is een smalle unit, die is ideaal voor een renovatieproject of in een krappe technische ruimte. Debiet van 800 tot 3.600 m³/h.

Luchtbehandelingskast HCP

De NorthAir luchtbehandelingskast HCP is de standaard bouwvorm, waarin alle opties mogelijk zijn. Debiet van 800 tot 16.800 m³/h.

Luchtbehandelingskast HRW

De NorthAir luchtbehandelingskast HRW is de standaard bouwvorm met warmtewiel, waarin alle opties mogelijk zijn. Debiet van 3000 tot 30.000 m³/h

Luchtbehandelingskast LPK

De NorthAir luchtbehandelingskast LPK is een projectmatige luchtbehandelingskast. Perfect voor grote restaurantketens, dakcentrales en specifieke industriële oplossingen.

Bel: 050 501 99 00