Projecten

Graag laten wij u zien wat we voor u kunnen maken.

Voedsel/ijs producent

Voor een “ijsmaker” in het Oosten van Nederland hebben we een complete luchtbehandelingsinstallatie gebouwd; de LBK, voorzien van warmteterugwinning en conditionering (koelen en verwarmen), compleet met kanalenwerk en inblaas via textiele airsocks. Uiteraard werd dit hele project gemaakt conform de voedselhygiëne richtlijnen.

Voedsel, LBK/WTW, kanaalwerk, airsocks

School/kindcentrum

Voor een nieuwbouw school in Slochteren zonder gasaansluiting verzorgden wij de complete engineering, het tekenwerk (Revit), de levering en montage van een WTW unit, in combinatie met een Daikin VRF warmtepompsysteem, dat zorgt voor het koelen en verwarmen zonder gasaansluiting.

School, WTW, koeling/warmtepomp, compleet luchtkanalen en airsocks

Laboratorium

Voor een testlaboratorium in farmacie hebben we luchtbehandelingskasten gecombineerd met koeling. In een uitbreiding op de bestaande locatie zijn extra kanaalunits (koeling/warmtepomp) geïnstalleerd die via luchtkanalen en airsocks optimaal verse en schone lucht toevoeren.

Laboratorium, WTW, koeling/warmtepomp, compleet luchtkanalen en airsocks

Horeca/zonder gasaansluiting

Voor een landelijke horeca keten hebben we voor meerdere locaties installaties gebouwd voor de ventilatie- en klimaatsystemen, alles zonder gasaansluiting.
De warmte van het (elektrisch/ hout gestookt) koken wordt teruggewonnen en door de toepassing van meerdere warmtepompen op een LBK wordt een optimaal binnenklimaat mogelijk gemaakt.

Horeca, LBK/WTW, koeling/warmtepompen, kanaalwerk, airsocks

Kantoor/lage WTW

Om het aanzicht van het nieuwe kantoorpand niet te verstoren vroeg de klant ons een zo laag mogelijke luchtbehandelingskast te bouwen. Door het plaatsen van een unit met minimale hoogte bleef de LBK onzichtbaar vanaf de grond. NorthAir verzorgde de complete engineering, het tekenwerk, de levering en montage van een WTW unit, compleet voorzien van regeling.

Kantoor, lage WTW,  luchtkanalen en roosters

Operatorruimte/schakelruimten

Onze klant had een klimaatinstallatie nodig voor een operatorruimte die 24 uur per dag wordt bemant. Daarnaast dienden alle schakelruimten van koeling te worden voorzien. NorthAir heeft een nieuwe installatie ontworpen en gebouwd,  uiteraard volledig conform de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Industrie, operator & schakelruimten, WTW, koeling/warmtepomp, compleet kanaalwerk

Mogen wij uw project ook maken?

Neem contact met ons op!